Dagens dag

Sthlm fredag, utgång med Nasrin till fotografiska museet, utställning av Brandt. En jätteduktig fotograf som fotar vilda djur i Afrika. Det var jättecoola bilder, får man tillfälle att se det, ta chansen. Sen mötte vi upp med david för att käka, kinamat blev det idag. Det var kul, han är en galen filur. ;) shoppade ett par vantar på rea och var omkring lite överallt, blev fast med David på tunnelbanan för vi var för långsamma, haha gudars.. Fast han var snäll och bar min väska iaf. Efter några hotelser..

Sen kom hans kompis Alex, och nu är vi "hemma". Och Hanna är även här hemma idag för hon har fått ont i ryggen, vilket inte är kul, men hon verkar rätt glad ändå. :)

Just nu sitter jag och tittar när d och a spelar borderlands elr nåt, lite smått sexistiskt spel om jag får säga till.. Hmm..

Koncentrerade killar och en bild från gårdagens middag. ;)

 


För tillfället

Sitter och tittar på en skojig anime, David kör skyrim. idag har vi varit runt i Sthlm, jättekul har det varit!


Just nu i Stockholm

Upp halv 7 för att åka till Sthlm och kusinerna, ska just till att gå till gamla stan. Dagens fail: spindelväv i ett nyöppnat flingpaket..


Lkpg: h&m provhytt

Medan Johanna provar kläder...


4 dagar kvar till Julafton

Och jag har äntligen inhandlat julklappar!  Efter skolan skjutsade några liftare till mantorp och sedan åkte jag in till Lkpg. Var effektiv och hittade saker till alla familjemedlemmar. :)  Efter att ha sprungit runt i alla affärer och handlat så dök Camilla och Lydia upp från ingenstans. :D Så jag övertalade dem att ta en fika med mig! En rolig och helt oväntad paus. :)

Hästarna har precis blivit vaccinerade, med blandade känslor. Min häst tyckte mkt illa om det (inte helt överraskande) medan unghästen inte brydde sig ett dyft. ;)

Igår var det dressyrträning för Monica, vilket började bra genom att jag glömde stigläder och stigbyglar. Så jag förberedde mig på stigbygellös träning, men som tur va så sprang mamma och lånade ett par. Själva träningen gick bra, Amber var pigg och stark men slappnade och jobbade fint mot slutet.
Sedan tyckte Monica att jag skulle hoppa cr banan från i lördags, eftersom alla hindren stod kvar. Så det gjorde jag, det var kul eftersom jag missade den.  Monica inte är speciellt glad i hoppning så ser jag det som litet jultreat. :)
Det är väldigt bra för hoppningen om Monica faktiskt får se oss i action så att vi kan utgå från det :) T.ex. att hon har dålig balans och blir svag i svängarna, vilket framgår tydligt när vi hoppar. Och att jag gärna stöttar för mycket med handen och vill kontrollera. Vilket leder till att det blir bökigt i svängarna och att vi inte blir "färdiga" med varandra. Så ligger det till. ;)
Imorrn är det min absoluta favoritpersons födelsedag! Nämligen Tuvas 10 års dag!




Tuvabilder från i somras, knasig och trasig!

Sanning

Comic - At the Supermarket
Comic - Washing my Hands
Comic - Dog Licker
Comic - In the car with mom.

Snöstorm

Halvvägs till mjölby var det snöstorm på motorvägen. Och det var hur mycket snö som helst. Sen i Mjölby var det "normal" mängd med snö igen. Konstigt! vad det än var så hoppas jag att det kommer till Rinna! Så mysigt <3 Vill ha minusgrader och flera meter snö.

förra vintern


Balett

Nu nötknäpparen!

 


Pepparkakhus makeri!


Ändrade planer

Amber var tjock i ett ben så vi strök oss från cr:en idag, inte så kul när jag satt dit glitter på tränset och allt.

Mamma och jag bestämde oss för att dra till lkpg och hitta julklappar. Helt oplanerat. Än sålänge noll!


Min fredag

Pizza och Jeepers creepers. Anledningen till detta, en av mina favoritskådisar är med i den, Justin Long.

Ha det bra! :)

Dax för uppdatering kanske

Kan ju börja med att säga att jag blev ganska överraskad när jag öppnade gödselstacksdörrn och såg den gula hästen stå där utanför....suck.. Min fina häst hade iaf inte rymt från hagen. Efter lite om och men så sprang han in i sin box. Elektricitet till staketet kanske pappa?
Blev så galet sugen på att åka till örebro simhall, får se om nån annan rolig männsika känner för att åka dit. :)
Btw, jag är i STORT behov av att köpa julklappar! Allt med den här julen verkar gå så fort att man inte hinner med. Jag skyller på vädret! Halvvamt och trist.
Imorrn ska Bambi och jag åka på julklappshoppning, som jag har som tradition att åka på. Två 1meters. Hoppas hon inte är som hon var på hoppträningen i onsdags, helt wackadoodle. Anyways, så måste förbereda glitter och grejer att spöka ut henne med. :) Det kan gå bra eller så kan det gå knas.
Rosie och jag, sista fotona innan hon klev på lastbilen och åkte ner till Hanna i malmö. Älskade ponny ♥

Julbak hos Emma!

Sitter hos Emma just nu, vi har gjort pepparkakor och lussekatter :) det skulle blivit ett pepparkakshus men vi fastnade framför björnes magasin ist Åhåh nostalgi...
Fast vi hinner kanske få ihop det iaf, bättre sent än aldrig. :)

Gonatt!


Ibland

Jag brukar inte tycka om när folk lägger upp låttexter i sina blogginlägg, men nu tänker jag göra det själv i vilket fall. Den här lilla sången har fastnat på min hjärnhinna och när jag spelade den för min syster så blev hon alldeles tårögd. Den är skriven av Richard Klender.


Dear Mr. Jesus

Dear Mr. Jesus, I just had to write to you.
Something really scared me, when I saw it on the news. A story about a little girl, beaten black and blue.
Jesus, thought I'd take this right to you..

Dear Mr. Jesus I don't understand, why they took her mom and dad away. I know they don't mean to hit with wild and angry hands. Tell them just how big they are, I pray.
Please don't let them hurt your children. We need love and shelter from the storm. Please don't let them hurt your children. Won't you keep us safe and warm.

Dear Mr. Jesus, they say that she may die.
Oh I hope the doctors stop the pain.
I know that you could save her, and take her up to the sky. So she would never have to hurt again.
Please don't let them hurt your children. We need love and shelter from the storm.
Please don't let them hurt your children. Won't you keep us safe and warm.

Dear Mr. Jesus, please tell me what to do.
And please don't tell my daddy, but my mommy hits me too.
Please don't let them hurt your children. We need love and shelter from the storm.
Please don't let them hurt your children, won't you keep us safe and warm.

Please don't let them hurt your children.

Jag kortade ner den lite. Det är ett viktigt budskap som man bör ge extra tanke till. Det är fruktansvärt sorgligt. 

bilden är tagen från weheartit.com :)


235_large



Låten.

Nu, ridning. Sen, julbak hemma hos erika.

Slaskig snö och 3D

Hej och god torsdag! Började dagen med sovmorgon! yay! Sen trixade jag mig till skolan för att ha 3D modellering. Vilket jag håller på med "nu". Ibland går det och ibland går det inte..jäkla program att vara så avancerat!
Hoppträning onsdag, gick superduper, min häst var supertaggad och allt kändes enkelt, förutom att hon har fått för sig att ett av hörnen i ridhuset är livsfarligt och får fnattet varje gång jag red förbi det själv (utan nån i närheten). Men det är ju bara en småsak. 
Jag har ju inte skrivit om clinicen från i lördags än. Borde nog göra det för det var den värd, iaf för
ridintresserade.

Hej hopp!


Teater

På teater med pappan min, en julsaga. Lite småmystiskt och spontant men det kan bli kul. Pappa får stå för färsk bild. Hohoho. Får skriva om clinicen när jag kommer hem!


Lite snabbt

Tänkte bara slänga in en bild på hur jag fixar så att manen ligger ner på den sida den ska. Inget konstigt, kan vara lite användbart om man som i mitt fall har välsignats med hästar som inte på några villkor låter sig bli ryckta. Tofsar och sen låta dem sitta i ett tag. Finns "hårgelé" och dylikt för hästar också om man vill vara extrem, men detta funkar okej. :)
Nu är ju inte detta en särskilt bra bild, men tofsar iaf, man bör göra dem så liggandes som möjligt. Och man behöver inte göra hela tofsar utan man kan ta dem sektioner som vill hamna fel och tofsa upp dem bara.
Mer om clinicen imorrn!
hej hopp

Full rulle

Full rulle på de uppsuttna övningarna, jag rider sist så får sitta och frysa på läktarn så länge.


Nu åker vi på clinic!

Full fart mot tollstad för att vara med på "rid på vågen" clinicen, den handlar alltså om sitsen. Det kmr att vara föreläsning, övningar, och kiropraktor(inte hundra men). Sedan är det uppsutten övning(häst alltså) och sen lite sammanfattning. :) spännande!


Glad Fredag!

I bildsalen som vanligt, har "slipat" det sista finliret på min häst och nu ska den torka och sen är det dags att välja färg och måla den.
Ska åka och handla lite fredagstillbehör snart. Sen står det ridning på schemat som vanligt!

Såhär trött var jag imorse!


första December

Och btw så var det inte vin i glaset ni som tänkte det.
Har precis varit iväg till ljungby och tittat när Johanna red Amber. Det såg väldigt bra ut, hon tyckte att hon kändes bra. Amber var lite kinkig och lite motsträvig, några bock och spark. Men överlag trevlig. :) väldigt trevligt.
Ser fram emot cliniquen på lördag. (mer om det senare)
Imorgon verkar det som att det kan bli utgång med ett gäng glada prickar. Ska se om jag har nåt att ha på mig eller om jag måste köpa nåt..
Slänger in en gammal bild som min syster redigerat. Lite sorgsen kanske men den är fin. Mowgli och Izac.
Hej hopp

Mums

Uppfriskande efter en lång skoldag :)


RSS 2.0