Long time no seeee


Höstlov förra veckan, umgicks med Lingon och Emma, inte så mkt ridning som jag kunde hoppats på då min lilla mamma har fått ont i ryggen och inte kan köra nånstans. Och det har varit svårt att jobba nånstans när det har varit så slaskigt. Dessutom har jag känt mig väldigt opepp eftersom min älskade katt har försvunnit spårlöst, en vecka har han varit borta, det tär oerhört att inte veta var han är och vad som hänt.
Något som däremot är glatt är senaste tillskottet Penny. Penny the hamster! Underbart söt, väldigt social. :)
Bilderna ovan är fotade med en bit sockerkaka, därav kvalitén
Älsklingen, var är du?

Förekommande

Min dag har hittills bestått av dumheter, trötthet förenat med lite nytta.
Skulle gått ner o ridit men det blev uppskjutet av att Ella kom på spontanbesök, hon skulle träffat min syster egentligen men hon fick nöja sig med mig och mami.

Imorgon kmr Johanna via egen bil till mig sedan ska vi vidare in till lkpg för att leta litet gnagardjur! Ser fram emot ;)
Tänkte ju visa upp vad jag fick i födelsedagspresent så här får ni en bild på en del av grejerna. kortet med en massa D-ord och godishjärtan är från Camilla! ;)

Och en bild på bur-fixning. Vi ska se om vi ska byta bur så småningom men denna går ju bra iaf. :)

 

 


Dagen efter min dag, så att säga

Hemkommen från skolan, hade en awsome födelsedag igår med familj och Camilla. :) Det var väldigt lyckat alltihop! Är väldigt glad för alla mina presenter. :') Ska ta kort på dem och lägga upp men det får bli ikväll kanske. Ska även tacka alla mysiga personer som skrivit på min fb logg. :)
Är på allmänt bra humör, var i god tid till min lektion idag, vaknade till en kattinvasion i sängen imorse, Emma tog med sig havrebollar och tände ett tårtljus för mig <3 , har roliga planer inför helgen, Somnade lycklig igår tack vare Camillas och min underbara humor som förgyllde kvällen. :)
Kom just hem till mysigaste hunden. Livet är bra. :)
Hej Hopp!

Bam bam bambam

Sitter just nu o chillar i Emmas kök. Dem hade gäster och finmiddag så det var allmänt finkläder och lyxig mat :)
Vi har gjort vackra havrebollar och fryst in dem. ;D


Känns som en bra uppladdning inför min födelsedag imorgon. Måste dock hämta syster nångång vid 4 så ska väl försöka sova litegrann däremellan -.-

 


Fredagen den 10 feb

Idag har bestått av lkpg med Camilla i stort sett! Det var galet roligt iaf, vår humor går helt hand i hand kan man säga. :9 Jag var lite smått shopaholic och köpte b.l.a. mina livs skor, det var kärlek direkt. Och ett par mysiga tofflor samt mjukisar till afrodansen på torsdag.
¿
Usch, blev smått trakasserade när vi fikade, en äcklig snuskgubbe som satt och glodde och slickade sig runt munnen, Fyy! Sen vände han sg om och fortsatte glo när vi gick :( (y) höll på att dö lite då.
Jaja, sen var det nästan planer på att åka hela vägen till Tranås :S för att förköpa biljetter till nåt evenemang imorrn men pratade med Emma ca en timme (hur nu det gick till X) och bestämde mig för att ha cheesecakebak imorgon ist. :9 Får ta en annan kväll o gå ut istället. I vår, när det är liite varmare.
¿
NU sitter jag i mina nya mjukisar + en I ♥ London- tröja + nya snygga tofflorna och ska snart äta pizza med mozzarella och tomater och nåt annat nyttigt. :)
Random bilder från dagen (nästan)
Gipsade händer på bilden på morgonen.
Camilla-snygg, snodde den från hennes facebook då jag ansåg att den bilden jag tagit var liite oanständig. Så att säga ;)
Eftersom ni vill ha tusen bilder med mina grymma tofflor ;3
Nisse, lycklig när han får vräka sig på skokartong + skokartongsinnehåll.
Tagen i onsdags då vi hade volleybollturnering, Kan sammanfattas såhär, stora förluster, EN stor vinst i maskeradutklädnad. Vårt lag var Astrid Lindgren figurer, jag fick vara Ronja Rövardotter. Tillsmutsad och makead av Emilie. :)

Spruta

Har varit och vaccinerat mig mot livmoderhalscancer. Jag säger bara AJ, jag tror hon kom åt en nerv när hon körde in nålen i armen för den började ömma en hel del. Men hon var så trevlig så jag ville inte säga något.
Så är det, är förövrigt väldigt nöjd med mig själv idag, gick upp kvart över 5 imorse och skrev loggbok som jag sen skickade in. hurra! plus en del annat. :)
Träningen gick bra igår, inget spännande direkt. Och där tappade jag lusten att skriva p.g.a. kalla fingrar! inspirerande? very much ;).
Snygga Fredriksbergs Izac.

MVG i tokeri

Den där känslan som uppstår när katten byter kanal och man inte kan byta tillbaka... för han ligger och tittar på programmet.
Hemma från skolan, en lektion som bestod av grammatikprov, insåg ett misstag jag gjort efteråt så blev rätt sur.
Ikväll är det dressyrträning igen. Tror det kommer gå bra då hon kändes balanserad igår.
Är iskall om fingrar och tår så har burrat in mig i en luddig filt och försker bli varm, sitter och kollar på nåt töntigt barnprogram och ska snart gå ner i stallet och fixa.
Blir kanske mer uppdatering ikväll. ;)
Bilder från Emmas och mitt macaroonbak i fredags. (Det blev inte riktigt som vi hoppats i slutändan!)
hmm, undrar vilka det var som jag klickade dit på plåten? hm..

RSS 2.0