Blubb Blubb

Ligger för tillfället och myser i ett varmt och gosigt bad. :) Det känns bra när det är så kallt ute. Lyssnar på vackra toner av Jean-Yves Thibaudet, eller lugn filmmusik från filmen Stolthet och Fördom. Märkte just att iphonen låg i vattenpöl här, inte bra! jaja, jag har ju skämt bort den med världens dyraste skyddsplast så lite får han tåla..

 

Igår var det dressyrträning för Monica, gick jättebra, trots mer lr mindre kaos i ridhuset med åtta hästar! Varav en var en liten gammal shettisherre som Bambi tyckte var hemskt underlig. Har ridsår i sätet efter non-stop barbackaridning senaste dagarna, det är så himla praktiskt att bara slänga på ett täcke och träns och ge sig av!

Men det känns ju i sitsen sen, speciellt när hon har en spetsig ryggrad. Själva trängen gick bra, vi jobbade mycket galopp då hon var överspänd men det släppte senare. Hoppträning imorrn, ku.l att se hur laddad hon kommer vara.

Sen framåt veckan tänker jag fortsätta dressyrarbetet och bara få henne att jobba lågt och lugnt.

 

Hej Hopp

 

mina fina badankor i bakgrunden..<3


Illa

När katten är så fet att den bara ligger där på rygg på golvet.. då är det illa..

 

 


Grattis Camilla!

Har precis varit och hälsat på Camille och grattat henne på hennes 19års dag, pizza och freddy, helt i våran anda!

Grattis! <3


Lördag

Och jag ska ut och rida en sväng för att sen åka och hålla Albert sällskap, tvspelande och kanske ev bakning om jag kan övertala hnm till det. :)
Idag for jag och några delar av familjen in till lkpg och tittade, spännande på många sätt. :) mkt att fundera på iaf!

Viktigast är iaf att pappa inte får veta nåt ssschh!


Bild

Min skoldag: bild -> 2h 50 min
Och jobbar vidare på hästen, färgerna börjar ta sig nu. Se vad jag ska göra med plattan den står på hm.

Tänker köpa en fet godispåse sen och ev. Kladdkaka om pengarna räcker.


Tjat

om uppdatering! och tjat om att jag behöver fräscha upp med nya bilder..
Har inget direkt spännande att skriva om nu, sjuk förra veckan, hängde med Emma och Nina i helgen, ridit på min bruna rådjurshäst.. Firat min systers födelsedag.:) På söndag blir det ytterligare firning, fast för Camilla. Tradition att jag åker till henne och käkar hennes tårta..  ^-^
Nya bilder va, krav krav, duh!
här har ni en ny bild, zapp!
Hej Hopp!

Kutter kutter

Så låter min katt när han ligger och drömmer. Och så lite gurgel med. ;) Sött!
'Helgen började med en tur i lkpg. Vi var ett ganska stort gäng i början men sen tappade Emma och jag bort alla. Ist hittade vi Camilla och Sofia och tog några shots med dem inne på ågatan. Sen hittade vi resten och tillbringade kvällen på platå. Det var väldigt kul.. ;) Även om jag hade lite sömnproblem men det är sånt man får ta.
Ska roa buddhismplugg snart. Prov på tisdag. hurra!
Amber jobbades lätt igår och idag får hon ett hårdpass och sen tänkte jag ge henne en ordentlig massage, det gillar hon! Hon är så mkt mer tillgiven och kelig nu än var hon var när vi först fick hem henne. Älskade rådjurshäst, dig vill jag aldrig sälja. Det är det bästa med storhäst, jag "måste" inte byta. Har man inte massor pengar på bankkontot så kan man tyvärr inte behålla en vän bara för att hjärtat säger det. Speciellt om man känner att man vill gå vidare och hästens kapacitet gott och väl räcker för att lära och ge ngn annan en fantastisk ponnyuppväxt.
Nu, PLUGG!


Struktur

Vill jag ha. Men nu är det lite struktur iaf. Ska boka klipptid och kolla öppetider till simhallen. Hårfix inför balen är oxå fixad, "min" underbara underbara frisör hade bokat in mig så fort hon märkte att folk började boka in håruppsättningar.
Bambi går bra nu och verkar rätt så lycklig. Var och hoppade på mjölbys tävling i söndags. ett ner i första och dubbelnolla i andra. Gick bra, det var saker som kunde funkat bättre men tänker inte analysera nåt eftersom hon bara behöver rutin och muskler. Det får gå lite vingligt. :)
Vill åka utomlands nån solig stans, Emma!? hoho :)
Frallan på new forest SM i vetlanda 2008, förklass och fjärdeplacerad
Gud vad åren bara går..

Snö och akryl

Tillbaka i skolan igen, har religion just nu. Lärarlöslektion med lite skrivuppgifter att göra.
Jag kan nte låta bli att sitta och drömma mg bort litegrann, har min "kort och gott" spotifylista i öronen och lugna tankar i huvudet. Jag längtar till att "the hobbit" ska komma ut på bio och jag längtar till lov och påsk. Längtar efter framtiden överlag.
Vet inte varför, kanske för att jag känner mig stressad och vill lägga uppgifter bakom mig. Det finns så mycket som jag vill men som jag inte hittar någon motivation till. Jobbigt när man fastnar och känner sig oinspirerad. Är rätt glad överlag och tillfreds men det är jobbigt när man har saker som måste göra som man inte "kan" göra. Väldigt frustrerande.
Blev glatt överraskad när jag såg att världens bästa lurvhund låg i fotändan av min säng imorse. Det är som med triss  Plötsligt händer det! :)Hon brukar vanligtvis inte vara i mitt rum särskilt ofta. Jag tror att min katt blev lite småsur när hon var där för han la sig på min kudde sen och blängde på henne tills hon hoppade dän. ;c)

Anything you can do I can do better

Kludd i öronen is da shit!

 

 


Vardag, igen!

Måndagmorgon, regn! Känner mig helt slut! Åkte hem från Sthlm igår runt halv 4 tiden. Bussen som jag åkte med var så bekväm! Fluffiga säten och bra med utrymme, kunde dock inte sova så det kändes som en evighet innan vi kom fram till lkpg. :)
Hem och bytte lakan och städade rummet av nån märklig anledning, var så himlans trött! Sen spelade jag red dead redemption resten av kvällen. (på mitt nya ps3 för er som missat att jag fick ett sånt i julklapp!) love it! ;D
Saknar Sthlm, det var så mysigt att fira nyår där! Fyrverkerier precis utanför dörrn och glada människor överallt! Görs gärna om. :) Även om vissa personer är övermänskliga när det kmr till yatszy!
Ångrar såhär i efterhand att jag inte hade kamera med mig, hade inte många bilder att bjuda på alls. aja. ;O
want them.

2012, känns helt okej

Min känsla är att 2011 var inte ett speciellt märkvärdigt år, 2012 känns stabilare. På mitt eget synsätt. Kul dag överlag, mat, skratt skratt, tvspel, osv osv. Är väldigt seg just nu, kmr väl inte sova på ett bra tag gissar jag.. Får väl reta David genom att sitta och plonka på hans gitarrer.. Bra plan.

Imorgon ska jag åka hemåt, en vecka kvar på lovet.. Känns sötsurt med en underton av magkramp.


RSS 2.0