Fredag och starten på höstlovet!

..Och det är även Erikas födelsedag! Hon får en jättestor Grattiskram!
Bambi får en till vilodag idag, det gör henne gott. Just nu står hon och mumsar hö och myser i sitt nya spån. :)
Själv firar jag min namnsdag med presentgodis och ostbågar. SKa nog fortsätta kvällen med kingdomhearts lr en film.
Det är ingen superbild men det är min häst iaf som jag jobbar med just nu. :)
Happy Friday!

Just can't get enough

Såhär bloggsugen var visst jag idag. Det kanske beror på att jag bara hade en lektion och ingen häst att rida?
Jaja. Åkte som sagt in till halv 1 för att ha bild, jag håller på med en stor papier mache häst. Började för några veckor sen med att göra ett "skelett" av hönsnät och nu håller jag på att lägga "skinn" på den av tidningspapper och tapetklister. Kan ta bild på den imorgon och lägga upp! Vi hade öppet hus i lördags och min syster och hennes vänner tyckte om den iaf, jag är själv rätt nöjd med den. Emma håller på och gör ett litet föl, hur gulligt som helst. Tanken så långt är att vi ska lägga till vingar och pryda med påskfjädrar. Det låter lite wacko kanske men jag tror det kan bli bra med lite finkänsla. :)
Jag glömde ju totalt bort att nämna min goda vän Johanna som jag hade äran att tillbringa helgen hos! Det var mysigt, jag gillar att vara med henne och hennes pudlar. :) Vi tittade på en riktigt konstig film Bug, pskykisk och lite konstigt upplägg, kändes som den spårade ur lite.
Johanna får stå för en gammal bild från min gamla mobil..
Nu ska jag äta sallad, nyss ihopplockad från lundby handeln och dricka loka/kokosnöt. :)
Avslutningsvis, mina förväntningar på kvällens prövningar (löshoppning). Ser fram emot att se vad Gulisen går för, eller ja, det blir nog inte så mkt hoppning men ändå. Han har ju trots allt hoppblod och är halvsyskon till Rosie. :) Söt är han ju (förutom när han äter saker).
Tant Rosie och snorungarna! Rosie i bakgrunden, Ace till vanster och sa Like no other till hoger. Dock ser hastganget inte ut sahar langre. Det hande nat konstigt med bokstaverna...

Hej Hopp.

One step at a time

Sitter just nu i sängen och har sovmorgon, börjar inte förräns halv 1. Jag kunde inte somna om efter morgonfodringen så jag sitter och lyssnar på musik och tänkte blogga lite istället. Så skrev ett långt inlägg förut när datorn bestämde sig att starta om sig så allt försvann. Så efter att jag återskapat det jag skrev förut så åker den jäveln ut genom fönstret. i.h.a.t.e.u.
Iaf så känns det som att jag är på bättre humör idag än vad jag var igår. Antar att det berodde på att jag missade lunchen igår (när jag är hungrig går världen under ;( ). För när jag kom hem och fick nåt att äta så ljusnade allt genast. Vilket var tur för jag hade träning på kvällen.
Papp ställde upp och skjutsade mig. Och trots att jag verkligen försökte att inte åka i tid så kom vi ändå fram tio minuter innan lektionen började. Det första man får höra när man kommer in i ridhuset är att de innan är en kvart sena. Som vanligt. Så vi stod och tittade i tio minuter innan vi tog ut Bambi. En halvtimme senare kunde vi börja vår lektion.
Det gick verkligen jättebra, dressyren från tisdags satt i och jag fick verkligen igenom det jag ville. Det var korta linjer och tajta svängar som var huvudpunkten. Så man var verkligen tvungen att få med sig hästen i balans ur varje sväng. Precis vad Amber behöver eftersom hon gärna lägger sig i handen och på bogarna. Jag hade fått tag i henne riktigt ordentligt med skänklarna och fick henne att verkligen jobba med bakbenen i varje sväng och bli fjäderlätt i munnen. Hon blev väldigt trött mot slutet och jag med av att hålla ihop henne och inte släppa igenom något åt slumpen. Mamma kom och bytte av pappa strax innan vi började hoppa och tyckte att Bambi såg superbra ut och att jag red jäkligt bra.
Ett steg i taget i rätt riktning är hemligheten. Det vikigaste är att vi blir starka tillsammans.
Idag får min stjärna vila. Själv ska jag följa med min syster till walltorp för löshoppning av gul häst. Ska se om jag kan få med mig kameran.
Hej Hopp.

Nog

Trött. På allt. Vill gå och sova i nåt hörn. Ser fram emot höstlovet iaf. Har nog inte vant mig vid mörkret än.
Taggad på lite halloweenbak ;D

God Torsdagsmorgon

...till er alla! Idag har vi öppethus planering står det på schemat, men jag bestämde mig för att det stod sovmorgon. ;) nej men vi har inget direkt att "planera" så det känns onödigt att åka in.
Tordträning igår, är nöjd, fick äntligen nåt konkret att jobba med, äntligen säger jag! Är taggad att åka ut på tävling nu. Mamma filmade några småsnuttar får se om det går att lägga upp nåt här.
Kort inlägg för nu ska jag ta ett violdoftande bad såhär på förmiddagskvisten, är inte livet underbart med körkort?
En snygg gammal "badrumsspegel bild" ;) är sugen på att färga håret igen.
Hej Hopp!

Trollerihattar och mystiska gorillor

Är det någon där ute som vet vad dessa mystiska gorillor är? De tjatar om dem på reklamer hela tiden? :/ :O
Jaja. :) Har nyss kommit ut ur duschen och ska äta nåt men tänkte att jag skulle ta och uppdatera lite.
Igår åkte jag till Camilla som sagt och sen fick vi skjuts vidare därifrån till Sya. Där hade vi "förfest" hemma hos en av Millans kompisar, Sofia, liiite akward stämning i början men det släppte sen. Vi badade i badtunna i kylan och det var riktigt mysigt faktiskt, även om det var lite kallt i början. Sen kom Mimmi och livade upp stämningen haha :)
Sen tog vi tåget till Lkpg och bla bla bla vi hamnade vi inne på 55:an och söp lite... nejdå men bla bla jag köpte bara en päroncider. Har fortfarande lite svårt att få i mig alkohol men det börjar släppa. Sen gick vi till Mcdonalds och käkade. Sen gick vi till Ågatan och virrade runt för det var fullt överallt. Iaf, sen sjöng vi för Mimmi som fyllde år och förövrigt var på toppenhumör hela kvällen. :) Sen lyckades jag tappa min systers tågkort nångång under kvällen och fick sen lungkramp på tåget hem. Men kul var det!!
Sov hos Camilla sen och vi hade kul ända fram till klockan 5 idag haha. Bl.a. städade jag hennes rum. men det var ju inte så spännande kanske.
hmm jag är trött och kan inte riktigt tänka på detaljer men det blev ju lite att läsa iaf!
Hej Hopp!

One more!

Det blir ett till inlägg här idag, för att kompensera för att jag inte haft nån uppdatering på en vecka lr nåt. Jag kom ju på att jag fullständigt glömt! Jag har ju en ny dundersnygg header och lite annat, all detta ordnat av fantastiska Emma! (http://emja.blogg.se/) som förövrigt är sjuk vilket är väldigt trist :(.
Nu ska jag äta och sen åker jag mot Camilla för att åka vidare mot Sya för att sedan åka till Lkpg. Spännande!
Hej Hopp!

Kort update!

Igår åkte jag och Amanda (http://aaammaaannddaaa.webblogg.se/) till tranås och åt på Golden thai, det var hur gott som helst! Körningen gick även bra, fast är inte helt van vid det där med att köra i mörker. förlåt till dom stackars bilister som jag råkade blända. ;) Trevlig kväll med trevligt sällskap, en hel del skratt där ;). Försökte få min iphone att skicka bilder från kvällen så jag kunde lägga upp, men det verkade den inte acceptera.. hmm.
NU ska jag iaf rida på banan, jobba dressyr! Sen får vi se om den där Camilla hade nåt på g med. verkar som det. får se om det blir nån mer update sen. Ciao!
hmm bild från förra helgens tävling i Vreta.
Hej hopp!

Okej!

Körkort fixat!!!! :D

Fredags lyx!

Sitter just nu i mitt rum med den bästa, Lingon that is! Vi har hunnit med att  gå hela vägen till godishuset i pissväder, lekt illegala insmugglade människor, Fixat i stallet inför tävling, muppat runt och sånt där som är allmänt fånigt skoj! :) Ah har säkert nåt annat jag kan nämna men jag håller på att dö av hunger nu så det får räcka!
Såhär snygg är hon!
Hej hopp.

Trevlig fredag

Godmorgon, klockan är kvart över 8 och det är en timme kvar tills jag börjar. Sitter och tittar på anime just nu. För tillfället är jag väldigt irriterad. Är trött på folk som bara tänker på sig själva och som inte verkar ha någon hänsyn i kroppen alls. Usch. Riktigt riktigt sur just nu. >:(

Regnigt värre

Hej regnväder! Torsdag idag och vi har bild och kulturhistoria. Jag älskar vädret trots att det sabbade frisyren imorse. Igår var det Tordträning och jag blev väldigt lycklig när jag fick se att det var studs och och korta svängar som gällde. Precis vad vi behöver. :) Tävling i vreta på lördag. Annat som hänt är att min katt har varit i slagsmål och fått ett köttsår i huvudet, skitläskigt. Han hade fullt av blod i pälsen och smutsigm, tur att han är som han är och inte har något emot att bli duschad.
Vann förövrigt 42 kr i hicka, alltså en krona för varje hick, det var lättförtjänta pengar. :3
Mm vad skönt att det är fredag imorgon. :)
Just nu vill jag mest hem och fika och tända lite ljus....
Hej Hopp!

Måndagmorgon igen

...Och jag sitter som "vanligt" i skolan i onödan, tanken var att vi skulle ha fotografisk bild nu, men det verkar inte hända för ingen är här. Så jag sitter i mediakällaren och vet inte vad jag ska ta mig till, kanske skickar in min fotouppgift istället... för det här känns ju trist. Ajja. Idag har jag körlektion kl.14 med Patrik. Sen ska jag hem och rida Bambi och kanske den gula om det blir tid över! hatar att sluta tidigt och sen inte kunna ta sig hem, som idag när jag slutar halv 12 t.ex.
Nu blev jag lite glad iaf för nu kom läraren, så jag kör en privat visning av mina bilder så behöver jag inte vara här nästa måndag... fast det lär jag väl vara ändå.
Det här beskriver Tuvas och min relation på ett ganska roligt sätt; Simone älskar Tuva, Tuva älskar Simone ibland, Simone gör allt för Tuva, Tuva vill helst vara med Mamma....
Hej Hopp!

Söndag

Har inte så mkt att delge för tillfället, vaknade imorse, johanna och jag kollade på "mockingbirds don't sing" den var lite utdragen, men rätt ok. :) Sen åt vi en halv frukost innan Johanna blev hämtad. Fick lite dåligt samvete men men.
Skola imorgon, inte så peppad men det är ju som det är.. :) Lite bilder från träningen igår. Ber om ursäkt för min stela sits som sagt, jag ska tigga massage av min lilla mor.
Jag önskar jag hade en dressyrsadel, hur mkt jag än älskar hoppsadeln.
tjurskalle..
jaja, jag älskar min "lilla" dressyrhäst iaf.

Lördagsgodis!

Hej och trevlig lördag! Jag skulle ha bloggat igår men var för trött och upprörd så det blev inget, men nu är jag på g igen! :) Idag har jag och Amber tränat för monica, vilket gick bra, jag kände mig stel och låst i ryggen men det brukar släppa. Sen kom Johanna och nu sitter vi och kollar på löjliga katter på animal planet och äter cheez balls. :)
Det var nåt mer jag skulle skriva men det glömde jag bort visst... hmm. ajja, last word, money is a bitch innit?
Har fler bilder men tack vare datorn så kan jag inte "snygga" till dem som jag vill, så lägger bara upp denna sålänge. :)
Hej Hopp.

RSS 2.0