I ett litet musikrum med några musiker

Sitter i musikrummet i skolan och lyssnar när några gladlynta naturare sitter och skapar musik, har slutat för dagen...för en timme sedan... Ska bli upphämtad vid halv 5 yay! vill innan dess gå och handla lite men det finns ju tid som sagt. Jag fattar inte speciellt mycket av vad de pratar om men det gör inte så mkt, det låter bra iaf. :) fast de är inte heelt kloka X)
Ska hem och rida sen, känner inte för det alls, känner mig inte helt ok men måste ju!
Vill gå och sova i nåt hörn helst av allt, en såndär äcklig dag då man inte vill vara med nånstans.
Bilden idag gick bra, temat är att rita modell, det gick bra, jag litar på att mina händer vet vad dem gör i såna här lägen. Imorgon är det meningen att vi ska måla kroki, alltså naken modell. Jag vet inte vad jag ska tycka.
Bara för att det är en sån söt bild

konstig bild

vet inte varför bilden i förra inlägget bara blev halv... 

Tisdag morgon/förmiddag

Och jag är tillbaka i skolan igen, vi hade nyss kulturhistoria och jag höll nästan på att somna när vi kollade på bilder av gamla egypten. Man blir så sömnig när det blir mörkare ute. Det är mysigt som bara den men man blir sömnig. :) har inte uppdaterat på länge nu igen, dels har jag varit sjuk och haft feber nu i helgen dels har jag inte känt mig inspirerad. Igår lekte jag fotograf med Tuva som modell, hon var duktig, fast när hon skulle gå uppför en planka så var mamma tvungen att stötta henne. Hon flamsade runt och trillade av hela tiden, men kul var det!
Tog lite "grodperspektiv" foton på hästarna i hagen, Bambi var väldigt söt och stod och hängde över mig när jag låg som en padda på rygg och fotade. Vanten fick inte vara med tyckte hon. Sen kom hon på att mina skor var intressanta och ville "känna" efter vad det var för något eller så tyckte hon illa om dem. Hon har ett sätt att vända rumpan till och släpa bakbenen tills hon stöter mot något, när hon känner något med bakfoten så trampar hon och ställer sig på det, allternativt skrapar, dunkar om det är något stort. Hon är mysig men jag tyckte att det var bäst att ställa sig upp då.
Nu ska jag fortsätta min "roliga" skoldag!
tjohej.

Hemmadag

hallå där köp blåbär. Är hemma idag, vi har bara en lektion idag, bild. Jag är nästan klar med uppgiften där så tänkte att jag skulle vara lite busig och vara hemma och skriva på min etikuppsats istället.
Tordträningen igår gick bara bra, Bambi skötte sig exemplariskt som vanligt, förutom några små missöden med ett läskigt hörn och att hon var lite spänd i nacken överlag, tror hon känner sig lite träningsvärkig efter all dressyr. 
Vad mer att säga, åt nudlar nyss och läste lite i vampire diaries return Midnight som är den avslutande delen i serien. Köpte böckerna när jag var i england och läste i stort sett hela serien där, efter att jag läst ut dem två andra böckerna jag hade med mig hemifrån. Vet inte varför det har tagit så lång tid att harva igenom denna bok, har hunnit läsa en hel del andra saker emellan. Har inte försökt dra ut på det heller, men den har väl mest bara blivit liggandes mellan varven, vilket känns ganska bra, det gäller att inte bygga upp någon slags förväntan inför slutet, det ändar ofta bara antiklimax.
Förra fredagen köpte jag faktiskt första säsongen av tvserien på hemmakväll, halva priset yay! Har hunnit kolla på några avsnitt, kände lite sådär inför dem, har sett några avsnitt som gick på tvn för ett tag sen och precis allt är nästan tvärtom mot vad det är i böckerna. Men på nåt sätt så funkar det, kan annars reta ihjäl mig på om dem gör om handlingen i film. Jag kan förstå att det måste vara i stort sett omöjligt att göra en tvserie enligt böckerna.
Kan erkänna att jag faktiskt är rätt förtjust i tvserien så långt, det är lite svårt att förutse vad som kommer hända eftersom det är så olikt böckerna, inte allt naturligtvis men en del intriger..
Så nu har vi lyckats prata om både hästar och vampire diaries....effektivt inlägg!..  jaja nu ska jag diska och fortsätta på min uppsats.
Hej Hopp

Live another day

Hej hej, sitter just nu på mitt rum och tar det lugnt, det är studiedag! Åkte taxi in till boxholm vid halv 10 imorse, och vidare därifrån tog jag pendeln till mjölby, hade körlektion, självständig körning plus ecodriving, gick helt okej(kan äntligen se ett körkort hägra nånstans i framtiden!) och satt vid dator och repeterade och repeterade... ;)
Blev sen upphämtad av min mor och så åkte vi till lundbyhallen och köpte sallad, alltså, inget salladshuvud utan en "mat"sallad. Dem har en disk där man kan plocka ihop sin egen sallad med kykling, kräftsjärtar, olika grönsaker och såser och sånt. Hur gott som helst! orkade bara äta halva så har litegrann nu till kvällen.^^
Igår tränade jag och Amber för monica, gick jättebra, hon var hur fin som helst och man kan verkligen känna att hon orkar mer nu i galoppen! Imorgon är det hoppträning för Tord igen.
Nu ska jag ut och skritta lr bara gå en promenad med henne, orkar inte rengöra utrustningen bara för en liten sväng, känner mig ganska lat just nu faktiskt. Men en kort sväng blir det väl bara iaf, hon har gått hårt nu de senaste dagarna.
Finast i mitt hjärta <3
Hej hopp.

Måndagmorgon

Tillbaka i skolan nu igen, sitter och pluggar lite, börjar inte förräns 10 över 10. Har bara en lektion idag, engelska, gränsfall till att jag faktiskt skulle vilja vara hemma ist!
Det var en ganska sorglig morgon idag, när jag och mamma åkte in till boxholm så såg vi ett konstigt djur som låg mitt på vägen, först trodde jag att det var en fjällräv eller ett lodjur, men när vi stannade så såg vi att det var en albino grävling! Vi tog ett lakan och flyttade bort den från vägen. Undrar vad det var för nåt pucko som körde på den och sen inte kunde bemöda sig med att flytta på den, det är knappt någon trafik på den vägen så det borde ju inte vara några problem. Usch blev jätteledsen, hoppas att det gick fort och att den inte plågades.. :( :/ R.I.P. fina vita grävling.

Fredagsmys!

hej hej kära bloggläsare, och trevlig Fredag till er alla! :) Jag har precis tagit in hästarna och mockat och nu sitter jag här och ska snart rida båda filurerna, Vanten på banan och Bambi får gå lilla rundan i skogen. Idag har vi tagit klassfoton och individeuella kort, håller tummarna för att dem blev bra! Sen fick jag skynda mig iväg från bilden för att klippa mig. :)

Gick till bokhandeln efter det och strosade runt och köpte ett jättesött suddgummi! Har en liten "suddgummisamling" nu, får ta kort på dem och lägga upp någon dag.
Sen mötte jag upp med min mamma så gick vi och handlade, blev knuffad i ryggen av en äcklig gubbe, ska det vara så svårt att bara fråga om man kan flytta sig ett steg? Så mycket plats tar jag ändå inte upp... :/
Ha en trevlig kväll!

Med en filt under armen..

Med en filt under armen, min väska och dator hängandes på den andra går jag på den övergivna skolvägen. Klockan är halv 7 när jag öppnar dörrarna till det tomma skolhuset och går in, tacksam för att den närmaste ingången inte är låst. Det gnisslar om mina våta skosulor när jag går genom caffis och min fotled knäpper ödsligt i vartannat steg. När jag kommer bort till mitt skåp tänds taklamporna, jag hade egentligen föredragit det om bara vägglamporna lyst, men de kanske släcks igen om jag sitter riktigt riktigt stilla?

HelgFix

Godmiddag allesammans. Jag sitter och skriver på min engelska essay just nu, innan dess har jag gjort klart min kulturhistoria uppgift. Det är svårt att komma på vad man ska skriva men jag har skrivit mer än hälften så det är bara att komma på nåt bra och skriva klart den. ^^ Jag sitter tålmodigt och väntar på att maten ska bli klar, potatisgratäng med kassler och trattkantarellsås, längtar haha <3.
Imorgon är det tävling i Jönköping, har positiva minnen därifrån när jag och Rosi red vår första LA och vann. De brukar även ha bra banor och roliga hinder så det ska bli kul. :)
Nu ska jag fortsätta skriva här, till de mäktiga tonerna av Richard Wagners "Ride of the Valkyries" från operan "Die Walküre".
Ha en trevlig Lördag allesammans! :)
Jag och Pherrari.

Slut för dagen mätt i magen....

Eller inte helt sant, det var ett tag sen jag åt men det rimmade ju. Klockan är nu cirkus kvart i 4 och jag har slutat, idag har jag verkligen gjort mycket känns det som. Först hängde jag i Sofias lägenhet och åkte sedan med henne till mjölby för hon skulle klippa sig vid 9.
Hade media först och det ägnade jag åt att plugga engelska glosor och läsa liiiiite manga. Sen hade vi svenska där vi skulle redovisa våra namn, betydelsen och sånt. stressad lunch efter det och sen hade jag eng C och vi hade glosprov och sen började vi skriva på en uppsats till nästa vecka. Provade studentmössor, dock inte beställt nåt än! Sen Foto där vi skulle redovisa bilder med olika bländare och slutartider.
Dagen har rullat på ganska bra, trots att jag vaknade på fel sida imorse och kände mig trälig och sur! Men ibland har man bara såna mornar, jag drömde väl om nåt otrevligt. ;)
Försöker få nån att komma ner och hålla mig sällskap här nere i källarn nu när jag måste sitta och vänta, tacksam för de underbara fåtöljerna vi har härnere!
Hem och rida sen, har hoppträning egentligen men jag vet inte hur det blir med den än eftersom hon tävlade för bara några dagar sen och hon har ju inte superkondisen än vad gäller hoppning. Jag har tid att ta det lugnt, det är viktigt att inte "övergöra" i början, speciellt som hon är en så fantastiskt snäll häst som säkert skulle hoppa även om hon var döende. skämt åsido, det vet jag egentligen inte så mkt om eftersom jag inte haft henne sålänge, men jag tror hon är sån, hon vill alltid göra sitt bästa. Hon skulle nog inte dö av att gå idag men vet inte hur jag ska göra än somsagt! :)
oj.....det var långt och sentimentalt....det är nog bara min maniska syster som orkar läsa allt X)
Ska jag knoppa igen till Jönköping på söndag...? hm...kanske

Bilder

Första klassen:
Hon hoppar som en kanin
Före, mellan och efter....
Andra klassen:
Så det får räcka!

Tävling i Rappestad idag

lokal, våran andra "riktiga" tävling tillsammans. Först en runda i 90 som var en stilbedömning, noll fel, och en femteplacering, sen en meter där vi fick ett stopp i omhoppningen på en vattenmatta, hon blev mest överraskad efter en sväng där vi inte var riktigt överens. Inget krux hon är inte en speciellt tittig häst. Det gick lite fort överlag men hon är en mkt modig häst och jag är väldigt nöjd och glad :) Nästa helg ska vi till jönköping och hoppa samma klasser. :) har bilder men dem kmr upp imorgon för orkar inte sitta vid datorn länge.
Natti :)

En såndär Fredag igen

hej hej, klockan är nu 10 och jag är hemma från skolan idag. Inte bra alls men jag mådde jättedåligt inatt och kunde knappt sova något alls så när mamma väckte mig vid ca halv 5 så kände jag att jag inte pallade. -ett resultat av att jag sprang igår? nej, men har faktiskt träningsvärk, så idag ska jag bara rida och pyssla med körkort och glososr och sånt. Ikväll ska jag på kräftskiva med brudarna i lillabäck, det ska bli gott :)
Oj har en tuva som ligger och skäller, morrar,rycker och vibrerar i sömnen :O jag dog just av söthet tror jag....
Jag känner för att fräscha upp tillvaron lite med nya kort, får fråga lilla mor om hon har lust att ställa upp ^^
hoppi hoppi/ simone

choklad och sånt

Kom just på att jag inte börjar förräns halv 1, känns bra att jag sitter här i skolan iaf. Men kom på det alldeles försent. Har medialabb men våran grupp är klara med filmerna som vi skulle göra till skillnad från resten så vi är sysslolösa. Pluggar körkortsteori och är hungrig.. kanske skulle gå och köpa nåt, jepp så får det bli. :)

RSS 2.0