Hur blev det såhär egentligen?

Jag som var så bloggsugen i helgen fick inte till ett endaste inlägg? Lathet? kanske, jag vet inte riktigt, jag kom av mig. Plus att jag haft en galen morsa springandes i hälarna.

Anyways, I fredags åkte jag + mor & far som sagt till Ullared, Jag var på riktigt bra humör måste jag säga när vi va där, ofta brukar jag tycka att det är jobbigt och tröttsamt att gå där men inte nu. :)Strosade runt och hade det mysigt. Köpte ungefär dubbelt så mycket som jag hade tänkt. Hittade det jag hade tänkt plus lite till! Enda besvikelsen var att jag inte såg Emma, fast dem åkte lite senare än oss så jag missade henne. Sen blev jag bilsjuk på vägen hem, trodde jag skulle spy men det klarade sig genom att jag lyckades somna.
När vi kommit hem och packat ur bilen så fick jag slänga mig i bilen och åka till Mjölby för kinamat och breaking dawn. Den var bättre än vad jag hoppats på, hade inte så höga förväntningar, vilket brukar hjälpa.. något som var negativt var att de utelämnade många smådetaljer som kunde varit intressanta för dem som inte läst boken. jaja. Det var trevligt sällskap och mysigt överlag och då spelar det inte så stor roll om filmen är bra eller ej. :)

På hästfronten inget nytt direkt, i torsdags drog jag med Tigger(vanten) ut på en skrämselrunda i mörkret. Dvs. förbi en ladugård med kor och högljudda ventiler. Det fick bra..med lite övertalning. Han försökte några fula tricks men det gick inte!
Nå så i lördags så fick Bambi gå kvarnrundan, hon var ganska hispig och dragig men vi klarade oss ifrån att börja slåss.
Och igår jobbade vi på banan. I enbart skritt och galopp, vi övade lydnad och smidighet. Hon var ganska hispig när vi skrittade fram en sväng upp till skogen. Och på tal om det, när jag tog ut henne från stallet så står den lilla hunden där med sin gröna krokodilvalp i munnen. jätteallvarlig. Då skulle den visst med upp till skogen. Så var jag tvungen att sitta där och oroa mig för att hon skulle lägga den ifrån sig. suck. Men det gick bra, hon är en bra mor! nog tal om den nu. Amber kom loss jättebra på slutet och jag fick kramp i både rygg och högerlår efter att ha hållit ihop henne. Fina knäppa brunhäst. :) Höll nästan på att bli avslängd när jag sa till henne på skarpen en gång. Men det gick bra det med,det är lite tokigt när man har ett litet "moment" och sen nästa varv är allt bra igen. Så är det.


Hej Hopp!Kommentarer
Postat av: fia

Vanten heter han, inte tigger.

2011-11-21 @ 16:16:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0