Falsterbodagarna

Det blev ingen uppdatering igår, somnade tidigt. Var ju som saget i falsterbo två dagar, vi bodde hos fam palmström, rosis nya familj. Det var hur trevligt som helst och vi fick dessutom chansen att se hanna träna dressyr, blev så glad när man såg att de verkligen funnit varandra!:) Bjöds på god mat och trevligt sällskap.
Första dagen bestod av 5 timmars bilresa(?) ner till malmö, falsterbo. Väl framme skyndade vi oss in för att se Emelie rida finalen i tour of amateurs, sen hittade vi hanna (lr tvärtom), Därefter gick vi på mässan tillsammans och kikade. Såg mycket fint men köpte inte så mkt. På kvällen sen åkte vi till rosis stall direkt från falsterbo och tittade när de hade dressyrträning. Andra dagen hade vi reserverat platser för hoppningen, först var det derbykval och sen ponnygp:n. Handlade lite på mässan och kollade in en del saker. Sen blev det flera timmars bilkörning hem igen men det gick bra. Två kanondagar med andra ord, var underbart att få träffa rosi igen och få lära känna hanna!


Emelie

Malin Baryard-Johnsson


Angelica Augustsson

Vinnaren av gp ponny 2011, Frida Mårtensson


Ordentligt ompysslad, bilder på rosi


fina!

...


Blev en lyxshake-bananasplit på vägen hem

Plötsligt blev jag även ägare till en sån här nere i malmö, oväntat slut på falsterbodagarna

Det får väl sammanfatta mina dagar lite sådär nu i efterhand. Kan ju tillägga att vi hade tur med vädret! Vi höll visserligen på att frysa ihjäl när vi satt på läktaren ett tag, men i övrigt var det solsken B) fick höra nyss att vädret var jättetråkigt och regnigt därnere de senare dagarna! Kom hem med en rödnäsa kan tilläggas ;) 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0